Selamat Pagi .

Monday, February 28, 2011

salam and very good morning .
hope today will be better then yesterday and tomorrow will be better then today.
amin ,
seriously aiman xtau mcm mana nk sambung from yesterday.
just aiman rasa aiman sambung from today la .

hope everything will be just fine .
aiman kna move on and look forward la .
love , aiman cuba put aside sekejap sbb for now if ada couple pun .
yeaa, its good she can make me comfort and feel happy but x lama la .
kalu career hancur nnt d tinggalkan jugak kan ?

pumpuan mana nak hidup susah ?
smua nak hidup sng .
x salahkan diorg la jugak .
sapa nk end dia nye life dgn kehancuran tul x ?

so , itu kerja wanita and girls to make guys happy and comfort .
tapi , for guys .
ye la , nak cari wanita or girls yg suitable tu . yea , maybe skang korang da jumpa .
tapi couple la brapa lama pun .
do you think you gonna end up with her if ur career hancur ?
sampai bila nak harapkan duit ibu bapa .
kan ?

so , aiman tido malam tadi .
aiman rasa mcm aiman mimpi .
ada sorang hamba Allah ni dtg and kata suruh aiman tinggalkan kejap lovelife and focus on my career .
inshallah , apa yg aiman nak akan jumpa d end of the road after you get your career certificate .
aiman pun hangguk2 dlm mimpi tu .
skali afta few minutes aiman terjaga dari tido tadi kul 430am.
as usual , routine mcm org dkt k.l bekerja , kul 4 or 5 am da bgn .
1st time aiman da success .
tido awal and bgn awal . =D

2nd step , skang ni bukan kna g kerja , just kna touch up apa subject yg aiman lemah skng ni .
aiman nak follow apa dia kata, aiman xtau sapa hamba allah tu .
xda rupa pun .
just dia dtg dgn cahaya and ckap .
boley jadi malaikat kan ?
wallahualam .
aiman x brani kata apa2 .
aiman suffer love pain lama sgt.
aiman sgt syg dkt old love , tapi smlm smpt berchatting dgn dia jap .

dia ckap dia da lama move on since 1st break up like 8 months ago .
aiman mcm , okay .
she da do her parts .
she da gave me 2nd chances ,
she try to love me but she cant .
aiman da start to understand and matured dlm lovelife , feeling and everything .
its good tho to experience this kind of situation in life .
lg2 umur 20 ni . inshallah aiman akan follow that hamba Allah nye kata2.
inshallah who knows, if ada jodoh aiman dgn dia .
ada la , if xda . is okay .
aiman xnk focus on her da , just carry on with my study life skang ni .
done with my diploma then we look another step forward .
apa pun , skang ni bru sem 2 dkt uitm .
got another 4 sem to go , then im done .

inshallah , aminnn .
apa pun , skang ni kna study hard , smart and creative to build a good life in the future .
inshallah , Allah hantar sapa pun lepas ni in my life .
aiman terima dgn sedia ada .
as usual .
aiman x pernah terima love org .
so far aiman couple dgn org , aiman yg mencari .
yea i know as a guy mmg la kita kna mencari kan ?
xkan nk tggu mcm girl plak .
but seriously this time aiman nk tggu . I Mean buat chill mcm pumpuan just while studying life ni just make friends la .
knal je buat kawan dgn smua org .
then time kerja inshallah 1 day , da continue my career work life .
try to know people lg .
inshallah , if ada rezeki dgn sapa2 .
aiman terima dgn sedia ada.


so far mama aiman da ckap .
1st priority .
"sharifah" , so . apa aiman boley buat
aiman kawan je pun dgn sharifah ke , non sharifah ke .
kawan je dgn smua .
jodoh sapa tau kan ?
aiman serahkan dkt Allah je . skang ni aiman just nk focus my life and career .
inshallah aiman will be okay .
aiman daokan keberkatan kepada smua org yg mengenali aiman hari2 .
inshallah diorg pun selamat dunia akhirat .
d tempat kan d kalangan org2 yg beriman .
amin ,

just skang ni , stop love jap .
focus study .
if terlove someone .
aiman x dpt buat apa2.
itu feeling , just everything on me .
nk go or cannot go .
terpulang , future sapa bley predict kan ?
kita tgk je apa akan jadi .
kun faya kun .

good morning !
aiman nak p smyg subuh dulu .
korang jgn lupa smyg plak . =D
yg x ley smyg tu faham la .
=) .

okay la ,
Asalamualikum .

4 comments:

people call me Sha =) said...

akk supposely mcm tu la dlu. jgn pikir love. tp kalah gak. ;)
well, aiman kuat, so akk tau aiman bole lalui.

Go aiman Go!

Syed Muhammad Aiman said...

akak , seriously . aiman rasa mcm tu la akak .
aiman will be strong .
for sure .will try my best. =D

Syed Muhammad Aiman said...

uit,, ader paper prob cter r kat rumate ko... ce cte ce cter,, rnenber dats k!! mmg r sumtim aq owez pnat,, tp fine r..... paper kes diz weekends die 4 stardi!!! fight 4 love like padil,, hehehe....

Syed Muhammad Aiman said...

sbenar nyew bob yg komen yg tu,, ttp aq xpndai nak adjuz nder alah nih!!! sori man