Love .

Friday, February 11, 2011

salam , haih .
tiba2 rindu dkt my teddy ! hahah
used to be my teddy kot .
pastu da hadiahkan dkt org yg tersyg.
haih , xpa la .
doakan teddy tu akan sentiasa smart ! 3 3 teddy .
kira , gun gun and bubu !
haih , seriously . Terus terang la kan .
dah kul 4am ni , nak tipu buat apa kan .
Saya rindu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
satu hari x boley tidoqqqqq , duk pikiaq kaw2 punyaaa .
haih , pastu duk rasa satu mcm tu , adoi susah nak ckap .
rasa mcm uhm , ada benda sangkut dkt hati .
tersekat ! halang pernafasan kita dgn btul , adoi .
mcm , rinduuu pastu rasaaa fuhh , saket dkt ati , sbb rindu dkt dia kaw2 punya .
nak kol x bley da , nak text lg la .
org da buang kita , sbb aku dia jem plak nnt .
so , xpa la .
tu yg dia nak , aku turut la . xpa .
tapi syg la aku rasa , sbb apa . bulan dpn dah 3 tahun da bersama.
g pun , bila dgn dia .
aku jadi diri aku yg sebenar , x pura2 pun in love .
tau selok belot perangai mcm mana .
lega la dgn dia tapi apa bley buat . dia habaq dia ranjau aku dari awai kami kembali bersama until smlm .
mmg x sempoi la , aku ingat btoi2 tip top intim , skali tgk2 .
aku duk kna ranjau kaw2 tapi actually aku x kesah pun pasai ranjau tu .
aku ada habaq dkt dia , xpa la da lepeih kan ? kita mula balik baru , tapi dia habaq dkt aku dia kata dia x bley terima teruih , pastu last time ja kita akan ckap dkt fon and alasan dia , uhm , da sampai dkt bilik lecturer ni . uhm , pap ! letak .
haih , sedeyyy . terasa gla .
no goodbye pun . xpa la eh , aku kna kuatkan diri aku la .
skang ni mmg saket la .
ni pun baru bek dmam ni . legaaa da .
smlm teruih dmam mlm .
adoi , serrr . susah nak buat papa kalu dmam .
xpa la , skang da recover .
esok kita start smua balik .
aku rindu ka dak dkt dia ?
mmg rindu mcm hantu la ! gila babi punya rindu la .
tapi org da xmau aku , aku kna sdaq skit la .
x boley duk berharap and dream2 mcm 1st time dulu .
aku mintak 2nd chance kan ?
pastu ni aku da dpt , pastu dia plak x sempoi , dia da cuba tapi x dpt terima .
haih , xpa la eh .
janji aku lega la gak , 2nd chance dpt gak merasa love even tepuk sebelah tgn .
her smile is my happiness.
at least slama dgn dia , aku harap dia rasa happy la 24-7 .
aku harap aku x bg apa2 kurang la dkt dia .
xpa , aku kena terima la .
senyum as always aiman , trademark ang kan ?
aku kena relax la lani . xpa la .
just mmg rindu la . xpa la .
ni last time aku akan mention yg aku rindu and syg dia .
start esok aku kna goreng diri aku sndri la supaya look forward la.
dia maybe da jumpa someone yg lg sesuai dgn dia , xpa la .
aku kna buang ni pun , aku still doakan dia bahagia . Happy always , I love you and mwahx3 ******** ****** . Sorry for everything and thanks for everything .
okay , skang aku kna berubah .
job done .
1st mission apa ??
garu kepala . why ??
apa la aku nak goreng mak aku nnt . adoi , dia msti kecewa ni .
xpa la , pandai2 la aku ckap nnt .
tapi yg penting aku xkan buruk burukkan nama dia .
aku syg dia and forever will be.
pasni tgk pada joh je la .
xpa la is okay , just skang ni .
nk kna story and make my mum relax la . adoi , sbb apa tadi aku ckap mak aku kecewa ?
mak aku syg dia sgt sebenarnye .
tapi apa bley buat , xda rezeki da .
xpa la , aku kna cuba cari yg baru la tapi xnk rush la .
bukan senang pun nak cari baru , muka aku bukan laku pun .
perangai ?
lagi la . tah la .
kita tgk la nnt mcm mana .
nak yg jama'ah dulu la , kalu xdak baru nak try ah'wal .
tapi kna goreng mak aku dulu la .
tgk dia bg ka dak kalu x jumpa jama'ah .
mmg senang la ckap hidup sorang ni best.
actually aku ni jenis lone ranger people ja tapi example la kan , dlm sebulan .
mesti ada sampai satu time tu ang nnt rasa btoi2 free and xtau nak buat apa .
itu la saat2 yg ang nnt rasa ang memerlukan someone beside you , seriously or should we call as loveone , aku x mention siblings or family but your sweet lil sugar hunnybuns ! xpa la , aku rasa sapa yg baca ni mesti pernah rasa kan ?
mmg pedih lg2 kalau kita kna tinggai . xpa la
skang ni mission pertama aku , kna bgtau my mum , sbb aku x pernah story my love life dgn my mum , sbb my mum sempoi ja .
smbg dgn dia rasa mcm smbg dgn member .
so , tggu nnt aku blik k.l aku kna story dkt my mum la .
but for now , focus study la .
test 1 and quiz smua subject minggu dpn .
arap2 la boley buat nnt .
aminn , mission tu tangguh sat la .
bg abeh test smua ni dulu la .
haih , inshallah aku recover .
last time tu aku rasa aku susah nak recover sbb aku duk tggu 2nd chance kot .
ni da merasa 2nd chance so aku rasa lepas ni aku boley recover kot .
harap2 cpat la .
sbb saket la , rindu kuat sgt .
mana tak nye , syg sgt.
xpa la , this is life . I assume this as block of wall in my journey .
is okay , hope better coming .
aminn .
orait la , love story settle dkt sini .
pasni start single mingle of syed muhammad aiman story bermula . =D
sempoi , kita kna sempoi sentiasa . Org Penang kan kuat ? kan ?
rinduuuuuuuuu Penangggggggggggg ! adoi , aku nak balik sgt2 la .
Haih , rindu geng machaaa , bolaaa , member lepakk , akak2 , cousin2 and paling penting skali my Habibi and Tok Mama.
rindu gila eh ! tggu nnt aiman balik .
For now , focus dkt dungun terangganu ni dulu .
sempoi . haih , rindu ! =(
Haipp ! aiman ! shhhhhh , apa ni rindu2 ?
berubah cpat !
aiman berkata (" Haippp ! okay boss! ")
=D
inshallah .

salammm .

1 comments:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

u can do it la adik. kakak tau adik strong kan? Chill okey. mybe ada hikmah d sbliknya. apa2 pun, now life must go on. stdy dulu bgus2... take care adik.