Monday, March 14, 2011

salam ,

aiman dapat rasa ramai x suka aiman .
=)
awesomeee !
musuh bertimbun2 .
awesomeee !
aiman x buat apa2 pun .
people hates me .
legaaaa ! =D
okay fine . =)
aiman xnak gangu korang da okay ??

minta maaf sgt.
i know im not perfect , not a good looking guy , not perfect personality from both of side.
aiman seriously x gangu korang da.

=)
aiman doakan korang dari jauh okay ??
just focus dkt org yg menerima aiman sebagai kawan ja la.
nak terhegeh2 dkt korang pun .
korang rasa mcm aiman ni desperate sgt n mcm freak and total loser asyik kacau korang je la ea ??
fine . =)
trust me .
i wont disturb anyone da .
seriously , agak terkejut .

lg umur meningkat lg nak akrab kan friendship among kita smua .
but korang choose to go this way ea??
okay okay .
aiman da dpt da .
awesomeee.
aiman x gangu da korang .
Peace no war !
wallahy im not lying .
=D

salammmm !

2 comments:

people call me Sha =) said...

oke, 1stly akk na ckp. people always walk in & out from our life. it's normal. no need to be sad. ingat ta pepatah ne "Allah hilangkan sekejap matahari, kemudian Dia datangkan pula guruh dan petir,puas dicari mana hilangnya matahari, tp rupa-rupanya Allah nak berikan kita pelangi yang indah."

at least, dik tau what the real friends means & who they are actually. kn? hold with the ones yg truly love u. k?

p.s: senyum ok?

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

be strong, tht human...owez changing. for now, hargai apa yg ada d sekeliling. sapa yg menghargai kita, tu yg kita hargai. insyaAllah akak takkan jd cam depa.